fbpx

Tietosuoja

Avoimuus, läpinäkyvyys luottamuksellisuus ovat avainasioita toiminnassamme, mukaan lukien tietosuoja ja tapa, jolla käsittelemme keräämiämme ja hallussamme olevia tietoja. Toimiaksemme mahdollisimman joustavasti tarvitsemme tiettyjä tietoja asiakkaista ja verkkosivujen käyttäjistä sekä myös asiakasyrityksistä ja/tai yrityksen yhteyshenkilöistä.

Tähän tietosuojaselosteeseen on koottu keskeiset sisällöt siitä, mitä miksi ja miten keräämme ja käsittelemme tietoja. Mikäli sinulla herää mitä tahansa kysyttävää tietosuojaselosteemme lukemisen jälkeen, olethan yhteydessä minuun niin keskustellaan yhdessä lisää asiasta.

REKISTERINPITÄJÄ

Mediatoimisto Oikea Käsi Oy (2722243-9)
Alinankuja 6, 74160 Iisalmi
www.mediatoimistook.fi

YHTEYSHENKILÖ
Tommi Korpihalla
Alinankuja 6, 74160 Iisalmi
tommi.korpihalla@mediatoimistook.fi

REKISTERIN NIMI
Mediatoimisto Oikea Käsi Oy:n asiakasrekisteri

 

Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja asiakasrekisterissämme seuraavasti:

  • Asiakkaat (yhteyshenkilöt)
  • Potentiaaliset asiakkaat
  • Verkkosivuston käyttäjät

Käsittelemme ainoastaan niitä henkilökohtaisia tietoja, joita itse toimitat meille tai hyväksyt kerättäväksi ja käytettäväksi, esimerkiksi:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Työnantaja
  • Rooli/titteli

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi eri tarkoituksin ja perustein, mutta emme koskaan ilman perusteltua käyttötarkoitusta. Haluamme tehdä myös käsittelyprosesseistamme mahdollisimman läpinäkyvää.

Asiakastiedot:

Esimerkiksi asiakastietojen käsittelyn tarkoitus on asiakaspalvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistaminen ja asiakassuhteen ylläpito. Henkilötietojen keräyksen syitä ja käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi:

  • Sähköpostiosoite: Yhteydenpito ja/tai sinulle kohdennetun sisällön välittäminen
  • IP-osoite: Markkinoinnin kohdentaminen ja/tai verkkopalveluiden käyttökokemuksen parantaminen
  • Rooli/titteli: Markkinoinnin kohdentaminen ja/tai asiakassuhteen hoitaminen

Pyydämme jokaisen henkilötiedon keräämisen yhteydessä luvan, eikä henkilötietoja käytetä ilman lupaa.

Verkkosivukävijöiden tietojen keräyksen syitä ja käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi:

  • IP-osoite: Markkinoinnin kohdentaminen ja/tai verkkopalveluiden käyttökokemuksen parantaminen
  • Sähköpostiosoite: Yhteydenpito ja/tai sinulle kohdennetun sisällön välittäminen

Henkilötietojesi turvallinen ja läpinäkyvä käsittely on meille tärkeää. Asiakasrekisterimme on vain yrityksen omassa käytössä.

  • Järjestelmä on myös suojattu muun muassa palomuurein, tietoturvaohjelmin ja muiden tarvittavien teknisten keinojen avulla
  • Rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät, joilla on perusteltu syy olla tekemisessä kyseisen henkilötiedon kanssa
  • Rekisterin käyttö on suojattu tunnuksin, salasanoin sekä käyttöoikeuksin, jotka ovat käyttäjäkohtaisia
  • Rekisteristä otetaan säännölliset varmuuskopiot
  • Ilmoitamme tietosuojaviranomaiselle välittömästi mahdollisista tietomurroista tietomurron tultua tietoomme.

Asiakastietojen säilytys:

Asiakastietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan kuin se asiakassopimus, jonka hoitamiseksi tarvitsemme tietoja, on voimassa. Merkitsemme tiedot rekisteriin sellaisina kuin saamme ne rekisteröidyltä itseltään ja niitä päivitetään sen mukaan, mitä rekisteröity ilmoittaa rekisterinpitäjälle.

Poistamme tarpeettomat henkilötiedot rekisteristämme viimeistään 2 vuoden kuluttua niiden vastaanottamisesta rekisteriimme.

Verkkosivukävijät:

Google Analyticsiin verkkosivuiltamme kerätyt tiedot säilytetään 26 kuukautta, jonka jälkeen tiedot poistuvat automaattisesti.

Facebook-pikselin verkkosivuiltamme keräämiä tietoja hyödynnämme mainonnan kohdistamiseen enintään 180 päivää sitten verkkosivuillamme vierailleille käyttäjille.

Asiakkaan oikeudet:

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot. Mikäli havaitset tiedoissasi virheellisyyksiä tai puutteita, voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään tiedot oikeiksi. Voit pyytää tietosi tarkastettavaksi ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjän yhteyshenkilöön.

Asiakkaalla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä joitain henkilötietojasi.

Asiakkaalla on oikeus milloin tahansa kieltää meitä käyttämästä tietojasi suoramarkkinointiin, kuten sähköpostimarkkinointiin. Emme koskaan myy tai muutoin luovuta henkilötietojasi muille tahoille, jotta nämä tahot voisivat kohdistaa suoramarkkinointia sinuun. Evästeperusteiseen mainontaan pyydämme aina luvan. Lue lisää tarkemmin evästeistä alempana löytyvästä pudotusvalikosta.

Mikäli koet, että joidenkin sinua koskevien tietojen käsittely ei ole tarpeen tehtäviemme kannalta, sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan kyseiset tiedot. Käsittelemme pyyntösi, jonka jälkeen joko poistamme tietosi tai ilmoitamme sinulle perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Mikäli olet eri mieltä ratkaisustamme, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle (ohjeet valituksen tekemiseen). Sinulla on myös oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Voit pyytää tietosi poistettavaksi ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjän yhteyshenkilöön.

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet, että henkilötietojasi käsitellessämme rikomme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Evästeet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja kerätäksemme tietoa siitä, mikä sisältö on mielestäsi mielenkiintoista. Eväste (cookie) on pieni tiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle. Evästeiden käyttö edellyttää aina käyttäjän suostumuksen.

Evästeitä voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

  1. sivuston tiettyjen toimintojen näyttämiseen ja käyttöön
  2. sivuston käytön analysointiin
  3. käyttäjäasetustesi tallentamiseen
  4. käyttäjäkokemukseen perustuvan sisällön esittämiseen ja markkinointiin

Tietoa keräämme muun muassa Googlen, Facebookin ja LinkedIn:in seurantakoodien avulla. Yhdistämällä tähän mahdollisten lomakkeiden kautta antamaasi tietoa voimme myös luoda sinusta profiilin, jonka avulla voimme esittää entistä paremmin sinulle räätälöityä sisältöä ja mainontaa eri medioissa.

Evästeiden avulla voimme tunnistaa selaimesi ja käyttää näin saamaamme tietoa esimerkiksi sivustollamme vierailevien selaimien laskemiseen sekä sivustomme käytön analysointiin, kuten tilastolliseen seurantaan. Ne antavat meille myös mahdollisuuden tarkastella ja seurata käyttäjiemme mielenkiinnon kohteita ja kehittää siten verkkosivujamme. Kaikki kerätty tieto on nimetöntä, eikä verkossa suoritettuja toimintoja voida sen avulla liittää tiettyyn henkilöön.

Verkkosivustoillamme ja -palveluissamme voi olla linkkejä ja yhteyksiä kolmansien osapuolten verkkosivustoihin, esim. LinkedIn, Twitter, YouTube, Facebook, ja niiden kautta tuleva sisältö latautuu ko. osapuolen palvelimilta.

Tietojen kerääminen

Potentiaalisten asiakkaiden tiedot saadaan aina suostumuksella häneltä itseltään verkkosivustovierailun yhteydessä tai muun henkilökohtaisen tai digitaalisen vuorovaikutuksen yhteydessä.

Tietojen luovuttaminen

Tietojasi ei luovuteta markkinointitarkoituksiin Mediatoimito Oikea Käsi Oy:n ulkopuolelle.

Tietoja voidaan luovuttaa rekisterinpitäjän toimeksiantaman kolmannen osapuolen käyttöön, muun muassa pankin laskutusjärjestelmään. kohdennettuun markkinointikampanjaan. Tietojen omistus ei siirry rekisterinpitäjältä kolmannelle osapuolelle eikä kolmannella osapuolella ole oikeutta tietojen toimeksiantoa laajempaan käyttöön.

Tietojen säilyttäminen

Milloin mahdollista, olemme valinneet tietojesi säilytyspaikaksi tietoturvalliset, Euroopassa sijaitsevat palvelinkeskukset.

Jotkin edellä mainituista palveluntarjoajista saattavat varmuuskopioida tietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle Yhdysvaltoihin. Tiedot varmuuskopioidaan, jotta tietosi olisivat turvassa myös tilanteissa, joissa pääasialliset palvelimet menevät epäkuntoon.

Oletko tutustunut YouTube-kanavaan?